Poradna

Autor: | Vloženo: 25.03.2013 000 11:18 | Témata: Poradna

Čím léčit rozpadání kostí v kotnících na nohách?

  • 25. března 2013 - Oficiální zástupce obchodu Prozdravi.cz

    Dobrý den,

    Předpokládám, že jde o nějaké projevy osteoporozy (možná samostatně, možná po nějakém úrazu).

    Protože jsem se v minulosti osteoporozou intenzivně zabýval, doporučoval jsem řadu roků jen ty produkty a jejich kombinace, které se v původním projektu osvědčily. Jsou uvedené v tomto článku : http://www.celostnimedicina.cz...

    Upozorňuji, že je nezbytné užívat vždy minimálně dva produkty současně. Konkrétní kombinaci produktů si klient může zvolit sám podle toho, jak jinak ještě potřebuje podpořit svůj organismus těmito regeneračními látkami z hlediska dalších základních účinků, nebo ji může zkonzutovat se mnou v lékařské poradně. Dobu užívání doporučuji alespoň 6 měsíců, pak byly výsledky jednoznačné.

    Od dob tohoto projektu se bohužel složení některých produktů dost zásadně změnilo a tak si u některých nejsem jistý jejich současným účinkem. Například http://www.prozdravi.cz... má (údajně zásahem úředním) výrazně nižší obsah účinné látky, ale podle některých ohlasů klientů někomu pománá i jeho současné provedení (pokud zrovní není vyprodané, což se bohužel občas stává).

    Také http://www.prozdravi.cz... je zcela jiný, ale naštěstí v jeho případě jsou tu i nové produkty.
    Možná bych vzhledem k cenové relaci nahradil Osteo Star levnějším produktem http://www.prozdravi.cz....

    Má kromě dobré ceny i výhodu v jeho hlavním účinku proti překyselení, které také zvyšuje riziko odvápnění kostí. Spolu s ním doporučuji první měsíc ještě přidat http://www.prozdravi.cz...

    Tyto stopové prvky se dají koupit v dočasné prodejní akci také takto - http://www.prozdravi.cz... (což jsem využil a aloe věnoval své mamince na její často nemocná střeva a žaludek).

    Důvod podávání stopových prvků:
    Tělo poté, co mělo takto doplněný příjem stopových prvků, v řadě případů daleko ochotněji reaguje na jiné regenerační či harmonizační látky. To je zkušenost, která mne i mé bývalé kolegy lékaře i léčitele (skutečné senzibily, ne podvodníky) přivedla k častému doporučování přidávat koloidní minerály do různých léčebných kombinací.

    Ještě upozorňuji, že některá často opakovaná "vědecky podložená doporučení " ohledně léčby osteoporozy již přestávají platit - podrobnosti například zde: https://osteoporoza.heureka.cz...

    Důležité je vědět, že k odvápnění kostí často dochází vlivem chronického překyselování organismu a vlivem intoxikací s tím souvisejících. Doporučuji měřit si pH moči opakovaně v průběhu dne a hodnoty si zapisovat (třeba do tabulky v Excelu). Výsledné hodnoty mi pak můžete poslat.

    Podrobnosti najdete v těchto článcích:

    http://www.celostnimedicina.cz...
    http://www.celostnimedicina.cz...

    Další informace o produktech uvedených v článcích najdete v internetovém obchodu www.prozdravi.cz - kde se dají i koupit, protože v lékárnách většinou stejně nejsou k dostání.

    Budete-li mít zájem o další konzultaci, týkající se POUZE přírodní mediciny = která je specializací této poradny, můžete mi psát přímo na tuto mailovou adresu : [email protected].


    S přátelským pozdravem
    MUDr. Ladislav Šafránek,
    lékař pro zdravou dlouhověkost,
    [email protected]
    http://www.celostnimedicina.cz/
    http://www.prozdravi.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.