Poradna

Autor: Anonym | Vloženo: 03.07.2013 000 00:19 | Témata: Poradna

Anonym

Pomůže produkt i po opeaci a urychlí hojení?

Jsem 8 týdnu po artroskopii kolene.Má diagnoza:prasklý přední kříž,vaz.Stále mám ale problém nohu rozhýbat.Mohl by mi někdo poradit jestli má zkušenost třeba i po operaci nebo tak něco,stále zvažuji,že si ho nejspíš objednám,díky za reakce

  • MUDr. Pavel  Šácha

    MUDr. Pavel Šácha

    3. července 2013

    Dobrý den.
    Poskytnuté informace jsou vytrženy z kontextu.
    Každý člověk je individualita. Mladý člověk má jinou regenerativní a hojivou schopnost než starý člověk.
    Není jasné proč došlo k prasknutí křížového vazu. Byl to klasický úrazový mechanizmus, nebo se na tom spolupodílel celkový stav těla ? Váš dotaz přichází na celostní medicínu, a tak se na problém díváme celostně.
    Bez rozboru nelze jednoznačně odpovědět na otázku jestli produkt pomůže po operaci a urychlí hojení.
    Výrobce proklamuje, že je výrobek určen ke stimulaci buněk těla k tvorbě vlastního hyaluronanu. Pokud tento proces nastane, pak lze očekávat zlepšení. Myslím si však, že tento proces regenerace musí jit ruku v ruce s celkovou detoxikací, odkyselením těla, zlepšením imunity apod.
    Z obecného pohledu lze Lubrikant vaziva Biora doporučit. Pokud máte zájem o konzultaci, pak raději navštivte přímo naši poradnu http://www.celostnimedicina.cz... a poskytněte kompletní informace, jako podklad pro přesnější odpověď.
    MUDr. Pavel Šácha

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Andrea

      17. července 2013 - Andrea

      Dobrý den,děkuji za vaši odpověd.Úraz se mi stal při špatném došlápnutí,lubrikant jsem si již objednala v jedné lékárně,ale když jsem přišla domů,zjistila jsem že je to nějaký,,obyčejný" neobsahuje to koloidní stříbro s konopím,tak nevím zda bude mít účinky takové,jaké bych si představovala.Uvidíme:).Pěkný večer Andrea


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.