Poradna

Autor: | Vloženo: 13.04.2014 000 13:07 | Témata: Poradna

Cena Formule 1

já ho kupuji za 1150 Kč není Váš dealer šizung?

  • 13. dubna 2014 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    dealeři Herbalife prodávají výrobky této společnosti mnohdy i se 100% obchodní přirážkou. Distributor si v této přirážce účtuje servis, který Vám má poskytovat, tzn., že Vám má každé 2 – 3 dny volat a konzultovat s Vámi užívání produktu. Tuto službu nahrazujeme řadou informací, které obdržíte s objednávkou, včetně možnosti zkonzultovat s námi formou mailu nebo telefonu Váš konkrétní problém. Tento servis poskytujeme automaticky a zdarma.

    Dealeři mnohdy odrazují zákazníky před nákupem přes internet s odůvodněním, že zboží není originál, je prošlé apod. Jsou to však pouze argumenty pro to, aby si Vás jako zákazníka udrželi a získali tak zmíněnou obchodní přirážku na ceně. Ubezpečujeme Vás, že zboží Herbalife, které prodáváme, je originál s dostatečnou dobou minimální trvanlivosti. U nás zakoupíte kompletní sortiment Herbalife bez zbytečné dealerské cenové přirážky.

    Registrujte se do našeho e-shopu a využijte mimořádných cenových výhod registrovaných zákazníků!!! Registrace je zdarma a trvá jen minutku – podrobnosti ohledně registrace ZDE: http://eshop.alfafit.cz...

    Tým společnosti AlfaFit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.