Poradna Remoska



Uzavřené dotazy

Anonymní uživatel

Nerez

17. prosince 2019

Hliník mi vadí i když je tam teflon, který časem odpadává. Myslíte že nerezová mísa nebo keramický povrch by se mohla časem objevit na trhu? Zařízení jinak nemá chybu(až na tu cenu).


Anonymní uživatel

Varianta remosky

31. července 2019

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velký je rozdíl mezi variantou REMOSKA R 21 TC BB ORIGINAL TEFLON a Remoska R 21 original, Je to pouze v povrchové úpravě toho víka? Který typ je lepší na údržbu? Děkuji předem za i...

bez odpovědi

Zobrazit odpovědi


Pavla

Pavla


Anonymní uživatel

Víko se sklem nebo bez.

23. ledna 2019

Zdravím, uvažuji o koupi Remosky. Jen nevím zda se sklem ve víku nebo bez. Jsou nějaké výhody a jaké? Diky


Anonymní uživatel

Spodní nádoba

26. října 2017

Prosím poraďte, kde bych sehnala náhradní spodní nádobu. Děkuji


Anonymní uživatel

Příloha - Pečené brambory

27. června 2017

Dobrý den, máte někdo zkušenost s opékáním brambor v remosce? Budou krásně pečené jako na plechu v troubě? Předem děkuji za odpověď.


Anonymní uživatel

Remoska

27. června 2017

Prosím,remoska s víkem není v oranžové barvě? Děkuji


Anonymní uživatel

Lze V REMOSK. NÁDOBĚ předsmažit cibulku nebo dova...

28. srpna 2016

Dobrý den, mám klasická kamna a byla by to dokonalá kombinace...

bez odpovědi

Zobrazit odpovědi


Anonymní uživatel

Eta pečenka, nebo Remoska?

27. listopadu 2015

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je lepší ETA pečenka nebo Remoska? Pokud Remoska, tak která (Remoska R22TS)? Děkuji. Jarka


Anonymní uživatel

Kurka kuřete

25. ledna 2016

Dobrý den. Chci se zeptat, jak vypadá kůrka pečeného kuřete z remosky. Někde jsem slyšel, že je taková gumová. Vůbec nemá kůrčičku křupavou. Dále že i maso je spíše dušené, než pečené. Je to pravda?


Anonymní uživatel

V NDR se vyráběla remoska která měla i spodní spir...

10. srpna 2015

V NDR jsem si zakoupil remosku která měla i spodní spirálu a tak vše bylo perfektně propečené i buchty.Nynější remosky to nemají a třeba buchty jsou dole bílé a nahoře jsou už upečené.Vyrábí to některá firma?Děkuji. Karel

bez odpovědi

Zobrazit odpovědi


Anonymní uživatel

Ráda bych koupila spodní díl k Remosce-mísu z hlin...

6. července 2015

Bylo by možné ji samostatně objednat přímo u výrobce?Jaká by byla v tomto případě cena?Jedná se o starší typ remosky zn ETA a průmer je 25 cm, výška 10 cm.


Anonymní uživatel

Teplota

28. dubna 2015

Dobrý den, jak se v remosce řídí teplota,když není regulátor?Je tam stálá teplota pro pečení masa,buchet nebo těstovin, nebo jí něco udržuje? Děkuji


Anonymní uživatel

Klasika nebo inovace?

22. července 2014

Chci si pořídit Remosku, ale váhám mezi klasickým tipem se skleněným okýnkem, nebo novým modelem bez okýnka (prý s rovnoměrnějším pečením)... Máte někdo zkušenost a dokážete porovnat mezi jedním a druhým produktem?

bez odpovědi

Zobrazit odpovědi


Anonymní uživatel

KDO JE VÝROBCEM

18. dubna 2014


Zobrazuji 21 - 40 ze 56 otázek 1 [ 2 ] 3