Poradna Remoska
Uzavřené dotazy
Nerez
17. prosince 2019
Hliník mi vadí i když je tam teflon, který časem odpadává. Myslíte že nerezová mísa nebo keramický povrch by se mohla časem objevit na trhu? Zařízení jinak nemá chybu(až na tu cenu).
1 odpověď
Varianta remosky
31. července 2019
dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velký je rozdíl mezi variantou REMOSKA R 21 TC BB ORIGINAL TEFLON a Remoska R 21 original, Je to pouze v povrchové úpravě toho víka? Který typ je lepší na údržbu? Děkuji předem za i...
bez odpovědi
Pavla
1 odpověď
Víko se sklem nebo bez.
23. ledna 2019
Zdravím, uvažuji o koupi Remosky. Jen nevím zda se sklem ve víku nebo bez. Jsou nějaké výhody a jaké? Diky
1 odpověď
1 odpověď
Příloha - Pečené brambory
27. června 2017
Dobrý den, máte někdo zkušenost s opékáním brambor v remosce? Budou krásně pečené jako na plechu v troubě? Předem děkuji za odpověď.
2 odpovědi
1 odpověď
Lze V REMOSK. NÁDOBĚ předsmažit cibulku nebo dova...
28. srpna 2016
Dobrý den, mám klasická kamna a byla by to dokonalá kombinace...
bez odpovědi
Eta pečenka, nebo Remoska?
27. listopadu 2015
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je lepší ETA pečenka nebo Remoska? Pokud Remoska, tak která (Remoska R22TS)? Děkuji. Jarka
1 odpověď
Kurka kuřete
25. ledna 2016
Dobrý den. Chci se zeptat, jak vypadá kůrka pečeného kuřete z remosky. Někde jsem slyšel, že je taková gumová. Vůbec nemá kůrčičku křupavou. Dále že i maso je spíše dušené, než pečené. Je to pravda?
2 odpovědi
V NDR se vyráběla remoska která měla i spodní spir...
10. srpna 2015
V NDR jsem si zakoupil remosku která měla i spodní spirálu a tak vše bylo perfektně propečené i buchty.Nynější remosky to nemají a třeba buchty jsou dole bílé a nahoře jsou už upečené.Vyrábí to některá firma?Děkuji. Karel
bez odpovědi
Ráda bych koupila spodní díl k Remosce-mísu z hlin...
6. července 2015
Bylo by možné ji samostatně objednat přímo u výrobce?Jaká by byla v tomto případě cena?Jedná se o starší typ remosky zn ETA a průmer je 25 cm, výška 10 cm.
1 odpověď
Teplota
28. dubna 2015
Dobrý den, jak se v remosce řídí teplota,když není regulátor?Je tam stálá teplota pro pečení masa,buchet nebo těstovin, nebo jí něco udržuje? Děkuji
1 odpověď
Klasika nebo inovace?
22. července 2014
Chci si pořídit Remosku, ale váhám mezi klasickým tipem se skleněným okýnkem, nebo novým modelem bez okýnka (prý s rovnoměrnějším pečením)... Máte někdo zkušenost a dokážete porovnat mezi jedním a druhým produktem?
bez odpovědi
Zobrazuji 21 - 40 ze 56 otázek « Předchozí 1 [ 2 ] 3 Další »