Recenze Haier
- dobrá pračka se sušičkou za dobrou cenu
- poměrně velká váha okolo 75 kg

OnlineShop
- nemohu ještě moc popsat, krátká doba na zkušenosti

- design
- připojení přes mobil
- osvětlení bubnu
- trochu hlučnější ale přes den nevadí
koupil bych znovu . za ty peníze neseženete lepší s 5-tiletou zárukou
- Tichý
- Sedí
- Je opravdu slvělá
Pračka odzkoušena. Jsem velmi spokojená.
tichý chod
- Tichá, hezký design
- je tichá
- spousta programů na výběr
- ovládání přes Wifi
- necestuje po podlaze
Pračku se sušičkou máme teprve krátce, nenašli jsme však zatím žádná negativa, splnila všechna naše očekávání, hlavně co se týče hlučnosti. Pereme a sušíme pozdě večer a vůbec nás neruší. Krásný design a skvělé ovládání je příjemný bonus.
- Vzhled
- Velikost
- Připojení na vodu
- Dávkovač vody i ledu
- Kvalitni filtr na vodu
- Zatím o žádné nevíme
Nádherná lednice, která svými rozměry padne i do menších kuchyní. Vybírali jsme na základě rozměrů samotné lednice kvůli místu v paneláku a připojení na vodu, protože jsme nechtěli být limitováni zásobníkem. Je Škoda, že výrobník ledu je uvnitř mrazáku, ale to při těchto rozměrech lednice je pochopitelné. Lednice je velice prostorná a pro lidi, co měli doposud obyč lednici, tak je to waaau ;) za nás naprostá spokojenost
velkokapacitní pračka, snadné ovládání, tichost
- Kvalitní
- Výkonná
- Tichá
- Perfektní ovládání díky WiFi nebo Al
Výkonná tichá, prostě perfektní.Pere moc dobře.Líbí se mi možnost dalších programů přes net.A taky Al,která si sama nastaví optimální program podle seskenovaného štítku z prádla.
Super tichý provoz.Kvalita za dobrou cenu.
- Pěkný design, kvalitní značka
- Vstřícný dopravce
- Pere bez potíží, dobře
Není úplně intuitivní orientace v programech, co je praní, sušení a co obojí
- zatím spokojen a doufám že nebude nic negativního
- osvětlení bubnu
- velice tichá při praní i ždímaní
- AI prací cyklus
- Obrovské možnosti nastavení pracích cyklů v aplikaci hOn
- velikost dvířek
- 5 letá záruka od výrobce na celou pračku
- 25 let záruka na motor pračky
- ne až tak velká možnost nastavení pracích cyklů na pračce
Po velikém zvažovaní mě nadchl systém Direct drive motor (pohon bubnu napřímo-bez řemene). Velice tichá pračka ! Ani při ždímaní není poznat, že je v provozu. Velice pozitivně hodnotím osvětlení v bubnu, též na konci cyklu oplach těsnění, v nádobě na prací prášek je šikovně řešená přepážka při praní na tekutý gel/prací prášek. Trochu mě mrzí menší možnost individuálního nastavení na pračce, což ovšem vynahrazuje obrovské možnosti nastavení naopak v aplikaci. Recenzi píší zhruba po měsíci užívání, uvidíme jak bude probíhat v delší fázi využití.
- ohřev více talířů najednou
- Ovládání je příšerné...hlavně jako mikrovlnná trouba je velmi neefektivní a zdlouhavé....jakákoliv jiná levná mikrovlnka se ovládá mnohem snadněji.
- Jakmile během mikrovlnného ohřevu otevřete dvířka, máte v pokračování ohřevu smůlu na 30s. Je rychlejší troubu úplně vypnout a zapnout program znovu.
- Lednice je prostorná
- Dobře se ovládá
- Lednice je velmi tichá
- Šuplíky v mrazáku jsou velmi praktické
- Celkově hezký a praktický design
- Praktická skládací polička na lahve
- Osvětlení je příjemné
- Zatím žádné nedostatky nezjištěny
Potřebovali jsme tichou a prostornou lednici s praktickým mrazákem.
- Rychlost kvalita komunikace
Velice spokojený jak s komunikací s obchodem tak i s dopravcem. Produkt přišel absolutně v pořádku nepotrhany obal(dost to napoví)
Pračka je tichá krásná a funguje jak má jsem moc spokojený a můžu doporučit i dalším lidem s klidným svědomím.

OnlineShop
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »